Totaalsloop

Zoekt u een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in totaalsloop van uw kantoorpand, woning of ander soort gebouw? Zoek niet verder, want Bergevoet Doetinchem B.V. beschikt over meer dan 40 jaar ervaring, vakmanschap en een omvangrijk wagenpark. Bergevoet beschikt over een omvangrijk machinepark. Uw projecten worden nagenoeg uitsluitend uitgevoerd met machines die voorzien zijn van emissiearme motoren die uitgevoerd zijn met roetfilters. Wij zorgen er voor dat de CO2 uitstoot zo word geminimaliseerd.

Met onze kranen van 800 kg tot 55 ton kunnen wij in elke situatie zeer nauwkeurig werken. Doordat wij onze machines hebben uitgerust met een diversiteit aan hulpstukken en beschikken over sproei installaties en overdruk systemen zorgen wij ervoor dat de veiligheid voor de machinist en omgeving is gewaarborgd. Ook het transport van de nodige afvalstromen word in eigen beheer uitgevoerd. Dit maakt ons een geschikte aannemer voor alle mogelijke sloopprojecten.

“Specialistische aannemer nodig voor totaalsloop?”

Bij totaalsloop beginnen we altijd met het controleren op de aanwezigheid van asbest in het pand of mogelijk in de grond. Is er asbest aanwezig? Dan zorgen wij ervoor dat de asbest op een veilige manier volgens de strenge regelgeving verwijderd wordt. Onze asbestsanering specialisten beschikken over de nodige certificaten.

Is een gebouw schoon? Dan beginnen wij met het circulair slopen van het gebouw. Alle herbruikbare materialen worden zorgvuldig gedemonteerd, zodat deze hergebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan kranen, ramen, deuren, trappen, ijzerwaren en trappen in goede staat.

Op het moment dat alle herbruikbare onderdelen uit het gebouw verwijderd zijn, dan gaan we over op totaalsloop van het gebouw. Naast het hergebruiken van materialen en slopen zorgen wij ook voor het breken van vrijkomend puin op locatie tot een gecertificeerd menggranulaat. Bij al onze projecten kunt u rekenen op een puinvrije oplevering. Desgewenst kunnen wij de grond op locatie zeven, zodat het terrein helemaal schoon is om direct te starten met nieuwe activiteiten.

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van totaalsloop weten wij raad met elk project. Heeft u vragen? Neem voor deskundig advies gerust contact met ons op!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel 0314-334 140 en we helpen u graag verder.