Bodemsanering

Is er na bodemonderzoek een bodemverontreiniging vastgesteld? Wij zijn in staat om alle werkzaamheden rondom bodemsanering uit te voeren. Deze saneringswerkzaamheden verrichten wij altijd onder toezicht van een milieukundig begeleider. De vervuilde grond wordt afgevoerd naar een reinigingsbedrijf of onder strenge veiligheids condities gestort.

“Wilt u weten of uw bodem verontreinigd is?”

Als er schadelijke stoffen in de bodem aanwezig zijn, dan spreken we van bodemverontreiniging. Op oude industriegebieden en binnenstedelijk gebied is er vaak sprake van bodemverontreiniging, waardoor in sommige gevallen bodemsanering nodig is. In de grond van historisch belast gebied is altijd wel iets te vinden. Echter hoeft dat niet per definitie gesaneerd te worden.

Het saneren van de grond zorgt voor het wegnemen en beperken van bodemverontreinigingen. Bij sanering worden ook de gevolgen van bodemverontreiniging weggenomen of beperkt. Of bodemsanering gesaneerd moet worden is afhankelijk van de aard en omvang van de verontreiniging. Ook de wensen van de opdrachtgever spelen een belangrijke rol. Zo moet er bij een locatieontwikkeling de bodemkwaliteit onder de loep genomen worden en indien nodig passend gemaakt worden voor toekomstig gebruik.

Is er sprake van sterke bodemverontreiniging? Dan moet de grond mogelijk gesaneerd worden. Is een sanering noodzakelijk dan voeren wij de juiste saneringsmethode uit. Om uw project goed te laten verlopen heeft Bergevoet al het benodigde materieel en de transportmiddelen in eigen beheer.

Is uw bodem verontreinigd? Dan kunt u bodemsanering uitbesteden aan Bergevoet Doetinchem B.V., bij ons kunt u rekenen op zorgvuldige en heldere communicatie. Onze ervaren specialisten en erkende milieukundige begeleiders zorgen ervoor dat het saneren van de bodem volgens protocollen wordt uitgevoerd. Daarbij wordt u als opdrachtgever altijd volledig geïnformeerd en betrokken bij het maken van keuzes.

Bergevoet beschikt over de juiste certificaten, benodigde materieel en transportmiddelen om uw project op de juiste manier uit te voeren. Wilt u meer informatie over bodemsanering? Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel 0314-334 140 en we helpen u graag verder.