Over Bergevoet

Bergevoet Amoveertechniek en Asbestsanering is vanaf de oprichting in 1979 gevestigd in Doetinchem een middelgroot bedrijf op gebied van: Amoveertechniek en Asbestsanering. Bergevoet heeft zich ontwikkeld tot een totaal oplosser die opdrachtgevers ontzorgt. Met kundig personeel en materieel kunnen wij elke opdracht aan, of het nu gaat om amoverenasbestsaneringbodemsanering en oprui en van brandschades.

Als duurzaam sloopbedrijf doen we ons werk vanzelfsprekend met zorg voor veiligheid en milieu. Doel is zoveel mogelijk materiaal hoogwaardig her te gebruiken.

Maak kennis met Henk Duurzaam!

Henk Bergevoet richtte ons bedrijf op in 1979 in Doetinchem. Van het begin af aan heeft hij duurzaamheid centraal gesteld in de amoveertechniek en asbestsanering. Onze mascotte, Henk Duurzaam genaamd, symboliseert deze toewijding.

Hoe wil Henk duurzaam of circulair ondernemen?

Duurzaam of circulair ondernemen is op dit moment in Nederland één van de meest gehoorde termen. Ook in de wereld van het slopen is duurzaam en circulair slopen een veel gehoord begrip. Door middel van zorgvuldig demonteren, krijgen materialen bij ons een tweede leven.

Al sinds de oprichting in 1979 is duurzaam ondernemen een rode draad binnen ons bedrijf. Circulaire materialen een tweede leven geven doen we al heel lang. Bij elk sloopproject komen tal van materialen vrij. De materialen worden na de demontage of sloop, direct gescheiden voor toekomstig hergebruik of recycling. Hergebruik van deze materialen kan weer binnen uw bouwproject geschieden. Op onze gebruikte bouwmaterialen pagina, krijgt u een impressie van de circulaire (bouw) materialen welke wij aanbieden.

Henk wordt enthousiast van duurzaam amoveren, jij ook?

Wilt u meer weten over duurzaam en circulair ondernemen? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van oplossingen die goed zijn voor zowel uw bedrijf als het milieu. Neem gerust contact met ons op!