Binnenstedelijk amoveren

Bij binnenstedelijk amoveren zijn er een groot aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Hierbij is er extra aandacht voor het loskoppelen van de aangrenzende gebouwen. Voor het amoveren wordt er een plan van aanpak gemaakt, worden de risico’s in kaart gebracht en uitgesloten. Dit wordt gedaan zodat de sloop goed en volgens planning uitgevoerd kan worden.

Diverse maatregelen worden genomen om overlast tot een minimum te beperken. Denk hierbij aan:

  • Stofbeheersing
  • Trillings-arm amoveren
  • Afzetting omgeving
  • Transport op gepaste tijden.
  • Informeren van de omwonende in samenspraak met de opdrachtgever.

“Heeft u een binnenstedelijk amoveer project?”

Bent u op zoek naar een specialist in binnenstedelijk amoveren? Bergevoet Doetinchem B.V. heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van amoveren. Onze deskundige medewerkers gaan geen project uit de weg,  Er wordt altijd een nauwkeurig plan van aanpak gemaakt, waarin de risico’s in kaart worden gebracht of zelfs helemaal uitgesloten worden. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat binnenstedelijk amoveren veilig en duurzaam wordt uitgevoerd.

Naast alle veiligheidsmaatregelen worden er bij binnenstedelijk amoveren ook extra maatregelen getroffen om overlast tot een minimum te beperken. Zo zorgen wij voor het afzetten van de omgeving, informeren van omwonenden, transport op gepaste tijden, stofbeheersing en het beperken van geluid en trillingen. Wij beschikken over alle nodige certificaten om sloopwerkzaamheden en asbestsanering uit te voeren. Wij werken altijd conform de laatste wet- en regelgeving.

Heeft u een gebouw op binnenstedelijk gebied dat plaats moet maken voor nieuwbouw? Als specialist op het gebied van binnenstedelijk amoveren helpen wij u graag. Het hele proces van voorbereiding tot het bouwrijp opleveren nemen wij voor u uit handen. Wilt u meer weten? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel 0314-334 140 en we helpen u graag verder.