Amoveren

Amoveren lijkt soms eenvoudig. Echter, het veilig, zorgvuldig, schoon en met zo min mogelijk overlast voor betrokkenen uit voeren van een sloopproject vraagt de nodige expertise. Heeft u een kantoorgebouw, een ziekenhuis, fabriekslocatie of een schuur die plaats moet maken voor nieuwbouw? Wij nemen u graag het hele proces uit handen vanaf voorbereiding tot het bouwrijp opleveren van het terrein in een strak tijdsbestek.

Bergevoet is een ervaren bedrijf dat zich richt op sloopwerken voor bedrijven, organisaties en particulier. Of het nu om grote of kleine objecten gaat, over totaal-, binnenstedelijk- of juist renovatiesloop, wij weten als geen ander hoe je dit aanpakt! Wij zijn een vakkundig en gecertificeerd bedrijf voor uw projecten.

“Specialistische aannemer nodig voor het amoveren van begin tot eind?”

Amoveren lijkt soms eenvoudig. Echter, het veilig, zorgvuldig, schoon en met zo min mogelijk overlast voor betrokkenen uitvoeren van een sloopproject vraagt de nodige expertise.

Amoveren is het formeel demonteren of slopen van een of meerdere gebouw of object. Vaak wordt amoveren toegepast als een ouder gebouw plaats moet maken voor nieuwbouw. Door de jarenlange ervaring en daarmee opgebouwde kennis weet Bergevoet in elke situatie raad als het gaat om het slopen of demonteren van bestaande bouw. Van kleine renovatiesloop tot complexe totaalsloop: wij weten altijd een passende plan neer te leggen bij onze opdrachtgevers voor het amoveren van een gebouw of object. 

Zoekt u een specialist in amoveertechniek? Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van amoveren. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren en slopen van kantoorgebouwen, fabriekslocaties, schuren en ziekenhuizen.

Als vakkundig bedrijf zijn wij ook een betrouwbare partner voor binnenstedelijk amoveren, waarbij extra maatregelen genomen moeten worden om overlast tot een minimum te beperken. Wij zorgen voor stofbeheersing, afzetten van de omgeving, transport op gepaste tijden, beperken van geluid en trillingen, en informeren van de omwonenden. 

Alle amoveer werkzaamheden worden uitgevoerd conform de laatste wet- en regelgeving. Bergevoet beschikt over de benodigde certificaten voor alle voorkomende sloop-, asbest- en saneringswerkzaamheden. Wij regelen het amoveren van een gebouw of object van begin tot eind.

Heeft u een kantoorgebouw, een ziekenhuis, fabriekslocatie of een schuur die plaats moet maken voor nieuwbouw? Wij nemen u graag het hele proces uit handen vanaf voorbereiding tot het bouwrijp opleveren van het terrein in een strak tijdsbestek. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel 0314-334 140 en we helpen u graag verder.