Demontage

Bij Bergevoet draait demontage om het zorgvuldig ontmantelen van gebouwen. Maar ook het behouden van gebouwdelen, zoals een monumentale gevel of het demonteren en (duurzaam) strippen voor hergebruik. Voorafgaand aan het project wordt met u besproken welke circulaire delen hergebruikt dienen te worden. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar doordat het veelal handwerk betreft, ook uiterst duurzaam.

Demontage- en ontmantelingsprojecten vragen om een gedegen project voorbereiding, Bergevoet is in staat om alles voor u uit handen te nemen. Met ons team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers bedenken wij de beste en meest efficiënte oplossing, waarbij haalbaarheid en nakoming van alle veiligheidseisen en wet- en regelgeving wordt gegarandeerd.

“Specialistische amoveerder nodig van begin tot eind?”

Met meer dan 40 jaar ervaring mogen wij ons specialist op het gebied van demontage en ontmanteling noemen. Bij demontage en ontmanteling is het van groot belang dat onderdelen zorgvuldig uit een gebouw verwijderd worden. Van te voren wordt al gekeken welke onderdelen of materialen in aanmerking komen voor hergebruik. Deze kunt u hergebruiken of aan ons verkopen. Zorgvuldig omgaan met herbruikbare materialen is niet alleen kostenbesparend, maar ook uiterst circulair. 

Een demontage- of ontmantelingsproject vraagt om een nauwkeurige voorbereiding. Zo beginnen wij altijd met het maken van een plan van aanpak, waarbij onze gespecialiseerde medewerkers de meest efficiënte oplossing bedenken. Het nakomen van alle veiligheidseisen en wet- en regelgeving wordt gegarandeerd. Evenals de haalbaarheid van het plan. Met onze ruim 40 jaar ervaring beschikken wij over de juiste kennis om uw project van A tot Z uit handen te nemen.

Heeft u vragen over onze demontage of ontmanteling werkzaamheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons nemen. Onze medewerkers helpen u graag.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel 0314-334 140 en we helpen u graag verder.