Renovatiesloop

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor renovatie als gebouwen een andere bestemming krijgen of niet meer aan de huidige maatstaven voldoen. Steeds vaker wordt er gekozen voor renovatiesloop in plaats van het volledig neerhalen van gebouwen. Zowel minimale aanpassing als het compleet strippen van een pand behoren tot de mogelijkheden van renovatiesloop.

Wat uw wensen ook zijn, bij renovatiesloop is uiterste precisie van groot belang. Daarom is het fijn dat u kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van Bergevoet Doetinchem. Wij beschikken over vakkundige medewerkers en het juiste materieel om elk renovatiesloop project efficiënt te klaren.

“Een aannemer voor uw renovatiesloop nodig?”

Bij renovatiesloop worden gebouwen deels gesloopt, waardoor het gebouw gedeeltelijk gewoon blijft staan. Het casco van veel gebouwen voldoet vaak nog prima, waardoor het gebouw slechts deels gesloopt hoeft te worden om renovatie mogelijk te maken. Door heel precies renovatiesloop uit te voeren kunnen er grote renovaties uitgevoerd worden. Zo krijgt uw gebouw een tweede kans. Zo wordt er bij monumentale panden, waar het van belang is dat gedeelten van het gebouw intact blijven, ook vaak gekozen voor renovatiesloop.

Sinds de oprichting in 1979 staat duurzaam ondernemen bij Bergevoet Doetinchem B.V. hoog in het vaandel. Zo geven wij materialen al jaren een tweede leven en worden materialen direct gescheiden voor toekomstig hergebruik of recycling. Wij bieden dan ook een duurzame totaaloplossing voor uw renovatiesloop.

Wilt u meer weten over renovatiesloop? Vraag dan gerust om meer informatie over onze werkwijze bij renovatiesloop. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel 0314-334 140 en we helpen u graag verder.