Asbestsanering

Als één van de langst gecertificeerde bedrijven van Nederland beheerst Bergevoet als geen ander het saneren van uw asbest. Wij beschikken over de kennis, de ervaring, de middelen en de certificaten (SC-530) om asbest verantwoord te verwijderen en af te voeren. Het gespecialiseerde team heeft ruime ervaring bij de sanering van asbest.

Asbest projecten voeren we zowel binnen als buiten uit. Bij het inpandig verwijderen van asbest worden ruimtes waarin het asbest zich bevindt volledig afgeschermd van de rest van de omgeving. Met buitensanering van asbest verstaan wij het saneren van asbesthoudende materialen in de open lucht.

Foto’s van asbest saneringswerkzaamheden

Asbest in grond of bodem?

Asbest in de bodem of grond komt regelmatig voor. Asbesthoudend materiaal werd namelijk veelvuldig gestort in stortgaten, zowel bij (agrarische) bedrijven als bij particulieren. Ook werden er voorheen veel paden en wegen verhard met asbestresten.

Wanneer asbest zich in de bodem bevindt is er geen sprake meer van asbestsanering conform bijlage XIIIA (voorheen SC-540), maar van bodemsanering. Om de verontreinigde bodem met aanwezige asbest wilt laten verwijderen moet dit gebeuren conform het bodemsaneringscertificaat SIKB 7000. Als gespecialiseerde asbestsaneerder beschikken wij over dit certificaat.

Is er asbest aangetroffen in bodem of grond? Ook voor de sanering van verontreinigde grond kunnen opdrachtgevers terecht bij Bergevoet. Zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers kunnen volledig vertrouwen op een absoluut veilige manier van werken en verwerken, volgens de strenge regelgeving die daarvoor gelden. 

Asbestsanering kosten

Om de hoogte van de asbestsanering kosten in te schatten wordt er gekeken naar een aantal factoren, zoals: de asbestinventarisatie, het aantal vierkante meters, de ruimte en het veilig afvoeren van de asbesthoudende materialen. Een inschatting maken van de exacte asbestsanering kosten is vaak pas mogelijk na een asbestinventarisatie. Wilt u een inschatting van de asbestsanering kosten in uw situatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gecertificeerde asbestspecialist inschakelen?

Bergevoet Doetinchem B.V. is al ruim 40 jaar gespecialiseerd en gecertificeerd in het saneren van asbest. Al onze medewerkers zijn volledige opgeleid en gecertificeerd, waardoor het verwijderen van asbest altijd volgens de laatste wet- en regelgeving wordt uitgevoerd. Wij werken als gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf in opdracht van woningbouwcorporaties, gemeenten, (agrarische) bedrijven, maar ook voor particulieren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen?

  Naam *
  Bedrijfsnaam
  E-mailadres *
  Telefoon

  Vraag / Opmerking

  Specialist nodig voor het verwijderen van asbest?

  Bel 0314 – 334 140 of vul onderstaand formulier in

   Naam *
   Bedrijfsnaam
   E-mailadres *
   Telefoonnummer

   Vraag / Opmerking

   Kwaliteit en veiligheid