Totaalsloop

Bergevoet is dé specialist voor totaalsloop van alle soorten gebouwen, bouwwerken en installaties.

Wij voeren uw project met de grootst mogelijke zorg uit. Totaalsloop vereist naast het slopen, duurzaam hergebruiken van materialen, ook het breken van vrijkomend puin op locatie tot een gecertificeerd menggranulaat. Na het puinvrij opleveren van de sloop locatie kunnen wij desgewenst de grond zeven. Zo zorgen wij dat het terrein schoon is en er nieuwe activiteiten kunnen plaatsvinden.

FAQ items aan het laden...

Omvangrijk machinepark

Bergevoet beschikt over een omvangrijk machinepark. Uw projecten worden nagenoeg uitsluitend uitgevoerd met machines die voorzien zijn van emmissie-arme motoren en die uitgevoerd zijn met roetfilters. Wij zorgen er voor dat de Co2 uitstoot zo word geminimaliseerd.

Met onze kranen van 800 kg tot 55 ton kunnen wij in elke situatie zeer nauwkeurig werken. Doordat wij onze machines hebben uitgerust met een diversiteit aan hulpstukken. En beschikken over sproei installaties en overdruk systemen zorgen wij ervoor dat de veiligheid voor de machinist en omgeving is gewaarborgd. Ook het transport van de nodige afvalstromen word in eigen beheer uitgevoerd. Dit maakt ons een geschikte aannemer voor alle mogelijke sloopprojecten.

Specialistische aannemer nodig voor totaalsloop?

Bel voor een afspraak

Kwaliteit en veiligheid