Brandschade

Een brand brengt een hoop ellende mee waar u snel een oplossing voor zoekt. Laat daarom het sloop- en opruimwerk na een brand over aan specialisten! Bij het ruimen van brandschades verzekeren wij u dat we snel, efficiënt en milieubewust te werk gaan.

Calamiteitenplan

Volgens een plan afgestemd op uw specifieke project-eigenschappen ruimen wij brandschades, 24 uur per dag 7 dagen per week op. Voor vele opdrachtgevers hebben wij al kleine en omvangrijke brandschades geruimd. Bij calamiteiten zorgen wij voor:

Foto’s van brandschade projecten

Gespecialiseerd in sloopwerk na brand

Bergevoet Doetinchem B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden, waaronder ook bij brandschade. Een gebouw dat wordt getroffen door brand, een explosie of andere calamiteit brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan instortingsgevaar of het vrijkomen van schadelijke stoffen voor mens en milieu. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor sloopwerken bij calamiteiten. Schade-experts, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en hulpverleningsdiensten kunnen bij een calamiteit rekenen op onze vakkundige medewerkers.

Neem direct contact met ons op

Wilt u direct contact opnemen? Of heeft u vragen over onze diensten bij brandschade? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag.

Gratis offerte ontvangen?

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres *

  Telefoon

  Vraag / Opmerking

  Brandschade?  Laat het slopen en opruimen aan ons over.

   Naam *

   Bedrijfsnaam

   E-mailadres *

   Telefoonnummer

   Vraag / Opmerking

   Kwaliteit en veiligheid